Anke Velstra - Moedermoed

Bevallingscounsellor, gespecialiseerd in angst & trauma

Bezoek de site

Moedermoed
9% van de bevallen vrouwen heeft haar bevalling als traumatisch ervaren en ieder jaar ontwikkelen 2000 vrouwen een ptss als gevolg van de bevalling.

En dat kan grote gevolgen hebben, misschien…

- schaam je je voor wat je hebt meegemaakt en voel je je schuldig. Je had je kindje een zoveel betere start gegund.
- word je op onwillekeurige momenten overvallen door nare herinneringen aan je bevalling, inclusief alle heftige emoties en gevoelens.
- voelt het voor jou alsof je lichaam heeft gefaald en heb je het daar nog steeds best moeilijk mee.
- ben je jaloers op alle vrouwen die wel een mooie bevalling hebben gehad.
- wil je heel graag nog een kindje, maar wanneer je denkt aan nog een keer bevallen, breekt het angstzweet je aan alle kanten uit.

Herken je jezelf hierin?
Ik ben Anke Velstra en ik begeleid vrouwen na een heftige of traumatische bevalling bij de verwerking, bij de voorbereiding op een nieuwe bevalling en bij problemen in de hechting met hun kindje. Speciaal voor vrouwen zoals jij sta ik op het Zwanger en Baby event Friesland. Ik zie nog te vaak vrouwen in hun eentje worstelen na een heftige bevalling, omdat ze zich schamen voor wat ze hebben meegemaakt en dat gaat me aan mijn hart.
Daarom ik sta ik bij stand… voor je klaar met een luisterend oor en een checklist om te in hoeverre jij last hebt van symptomen die passen bij een bevallingstrauma. 
Zie ik je daar? 


Bezoek de site