Yogacentrum Leeuwarden

De plek om te leren gezond blijven in je zwangerschap, eigen keuzes maken in je bevalling en ontdekken wie je bent als moeder.

Website

Bij Yogacentrum Leeuwarden wordt een groot aantal lessen gegeven die waar zwangere vrouwen, moeders en baby's centraal staan. Zwangerschapsyoga, babymassage, mama-yoga en baby-yoga. Ook worden er zwangerschapsmassages aangeboden.

De lessen en massages worden verzorgd door Mirjam van der Veen, eigenaresse van de yogaschool. Haar passie voor zwangerschap en alles daaromheen ontstond na de bevalling van haar eerste dochter. 'Dankzij de lessen zwangerschapsyoga die ik zelf had gevolgd, was de bevalling een zeer bijzondere en ontspannen ervaring. Ik dacht 'dit moet ik doorgeven', aldus Mirjam. De lessen zijn praktisch van aard, dus geen zweverig gedoe.

Bij de zwangerschapsyoga gaat het over ontspannen blijven bij de bevalling en een effectieve manier de uitdrijvingsfase doorkomen. Bij mama-yoga komt een vrouw hernieuwd kennis maken met haar ontzwangerende lichaam; spieren, bekkenbodem. Naast alle verzorging, voedingsuren en troostliedjes door kan een babymassage een bijzondere manier zijn om contact met je kindje te maken. Mirjam leert je hoe. En bij baby-yoga gaat het over een spelervaring voor de baby. Waarin je kindje zijn of haar lichaam beter leert kennen en daardoor zowel fysiek als mentaal sprongetjes maakt.

Volg een les zwangerschapsyoga

Volg een les Mama Yoga

Impressie