Aanmelden is niet meer mogelijk.


INFO VOOR EXPOSANTEN

Maak deel uit van Zwanger & Baby Event Friesland!

Werk jij in de geboortezorg en bied je een dienst aan? Geef je informatie aan zwangeren en jonge ouders? Of verkoop je producten die op dit Event niet gemist mogen worden? Meld je aan als standhouder en we maken samen een groot succes van dit Event! 


Vernieuwd event

Het Zwanger & Baby Event Friesland is een vervolg op de negenmaandenbeurs Friesland, een succesvolle beurs die al een aantal jaren georganiseerd wordt in het WestCord WTC Hotel Leeuwarden. Dit jaar met een nieuwe organisatie, een nieuwe naam en nog grootser opgezet. Het Event voor zwangeren en jonge ouders!

In 2020 kun jij hier als standhouder bij aanwezig zijn! Werk jij in de geboortezorg en bied je een dienst aan? Geef je informatie aan zwangeren en jonge ouders? Of verkoop je producten die op dit Event niet gemist mogen worden? Meld je aan als standhouder en we maken samen een groot succes van dit Event!

Het is een geweldige kans om jouw dienst, bedrijf of eigen onderneming onder de aandacht te brengen bij een groot publiek. Niet alleen op het Event zelf, maar ook via onze Social Media kanalen krijg je een mooi podium om je onderneming te promoten.

We verwachten minimaal 70 standhouders te verwelkomen, maar er is ruimte voor groei! Heb je nog niet eerder als standhouder op deze beurs gestaan? Stuur ons een bericht en we geven je graag aanvullende informatie.

Om op het Event een zo gevarieerd mogelijk aanbod van diensten en producten aan te kunnen bieden en het Event dynamisch en interessant te laten zijn voor bezoekers en standhouders, hanteren we een maximaal aantal stands in dezelfde categorie. 

LET OP: aanmelden is niet meer mogelijk.

UPDATE!
Online Media Pakket


Jullie zijn vrij deze afbeeldingen te gebruiken voor op jullie eigen social media kanalen, websites, in digitale nieuwsbrieven of als e-mail handtekening voor een goede zichtbaarheid van het Event, zodat we er samen een groot succes van kunnen maken! 

Tarieven en mogelijkheden

We bieden verschillende mogelijkheden aan zodat jij als standhouder jouw perfecte plek op het Event kunt creëren. Kort na de aanmelding via dit formulier zul je een digitale factuur ontvangen. Je inschrijving en gereserveerde plek is pas definitief wanneer de betaling is voldaan.

Als je nog vragen of een speciaal verzoek hebt, neem gerust contact met ons op!

€ 75,-

incl. btw

STATAFEL
+ 1 meter ruimte

€ 110,-

incl. btw

1 TAFEL
70 x 140 cm of
80 x 120 cm

€ 130,-

incl. btw

1 TAFEL
80 x 180 cm

€ 155,-

incl. btw

1 TAFEL
80 x 280 cm

€ 195,-

incl. btw

GRONDPLAATS
3 x 3 m

+ € 5,-

incl. btw

• Extra meter banner € 5 euro incl. btw
• Stroom bij standplaats € 5 euro incl. btw

Wat kun je verwachten van het event?

Op het Event verwachten we minimaal 70 standhouders met een gevarieerd aanbod van diensten, informatie en producten op het gebied van zwangerschap, geboorte, baby’s en jong ouderschap. Het grootste Zwanger & Baby Event van het Noorden!

Het Event wordt ruim opgezet met stands op de begane grond en de eerste verdieping van het WestCord WTC Hotel. Op verschillende plekken tussen de stands zal ruimte zijn voor bezoekers om even rustig te kunnen zitten, om te kunnen voeden of om even wat leuks te doen met de kinderen. Ook zullen er workshops en lezingen gegeven worden door verschillende professionals, waarvoor bezoekers zich van te voren op kunnen geven. Verder zal er ook voor ontspanning en wellness gezorgd worden voor de zwangere dames en newborn moeders. Wij zien graag dat de bezoekers het Event ervaren als een mooie dag uit, waarbij het krijgen van informatie, het kunnen aanschaffen van jullie producten en het kunnen volgen van workshops en lezingen centraal staat. Er is volop ruimte en tijd voor jou als standhouder om je producten en/of diensten te kunnen presenteren aan de bezoekers en je onderneming in de schijnwerpers te zetten!

Voorgaande jaren hebben we rond de 800 bezoekers mogen verwelkomen. Natuurlijk zetten wij ons in de aanloop naar het Event in om in 2020 nog meer bezoekers te ontvangen. In onze marketingcampagne zal veel aandacht gegeven worden aan jullie ondernemingen en wordt van jullie gevraagd om input te leveren voor een interessante en leuke informatievoorziening richting toekomstige bezoekers van het Event. Wij blijven het erg op prijs stellen dat jullie als standhouders input geven om het Event tot een groot succes te maken. Stuur daarom gerust een bericht als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Contact

Heb je zelf een specifieke vraag voor ruimte of overige vragen/ideeën?
Neem gerust even contact met ons op over de mogelijkheden.

Bedankt voor je bericht!

Jouw bericht is succesvol verzonden! We streven er naar z.s.m. te reageren. Volg ons ook gerust via onze social media kanalen, de links vind je onderin de pagina. Bedankt!

Onze deelnemers

Adres

Heliconweg 52
Leeuwarden

Bereikbaarheid

Of je ons nu per auto, trein, bus of op de fiets bezoekt, het WestCord WTC Hotel Leeuwarden is zeer goed bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid en ook met het OV ben je er zo! Op loopafstand van het station.